Фондация Евросток получава от Радостин Василев финансиране от 499 999,98 хиляди

...
Фондация Евросток получава от Радостин Василев финансиране от 499 999,98 хиляди
Коментари Харесай

НПО, което Антон Кутев обяви за скандално, получава от Радостин Василев 500 хил. лв.

Фондация „ Евросток ” получава от Радостин Василев финансиране от 499 999,98 хиляди лв. за плана си „ Ти можеш ”.  Това излиза наяве от формалната страница на Министерство на младежта и спорта, на която е оповестен описът с утвърдените за финансиране организации.

„ За нея Антон Кутев в ролята си на представител на служебното държавно управление на Румен Радев сподели, че била близка до финансовия шеф на „ 24 часа ” Петър Коларов. Кутев тогава упрекна някогашния състезателен министър от ГЕРБ Красен Кралев, че Министерство на спорта е финансирало „ другарски ” НПО-та, измежду които е и тази фондация.

Тогава Кралев отхвърли обвиняванията на служебното държавно управление и на собствен ред съобщи, че дъщерята на Антон Кутев като  член на УС на НМФ, също е получава финансиране - образец, че не са давани пари по персонални и партийни благосклонности.

Интересно е по какъв начин би коментирал Антон Кутев от Българска социалистическа партия, че  отцепникът от Има Такъв Народ Радостин Василев отпуска 500 хиляди лева финансиране на същата организация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР